« Tagasi

Oodatakse koolitusele "Listeeriabakteri ennetamine ja kontroll kala ning kalatoodete käitlemisel"

Võrtsjärve ja Peipsi kalanduspiirkonna kalakäitlejaid ja toodangut töötlevaid kalakasvatajaid oodatakse koolitusele "Listeeriabakteri ennetamine ja kontroll kala ja kalatoodete käitlemisel".

Käsitletav põhiteema: „Listeeriabakteri olulisus, kontroll ja ennetamine kala ning kalatoodete käitlemisel"

Toimumisaeg: 19. märtsi 2020, kellaaeg täpsustub

Kestus: 6 AT

Lektor: prof Mati Roasto

Sihtrühm: Võrtsjärve ja Peipsi kalanduspiirkondade kalakäitlejad; toodangut töötlevad kalakasvatajad

Koolitus toimub Tartus Maaülikooli tehnikamaja õppeklassis Kreutzwaldi 56/1.

Oma osalussoovist palutakse teada anda e-aadressil kertukikkas@gmail.com, hiljemalt 10. veebruariks 2020.

Registreerunud osalejatele väljastatakse koolitustunnistused.