Rannu Kooli energitõhususe tõstmine

Projekti käigus renoveeritakse Rannu koolihoone, et parandada oluliselt koolihoone energiatõhususe näitajaid, vähendada ülalpidamiskulusid ja CO2 heitekogust. Rekonstrueerimise abil tagatakse kooli ülalpidamise jätkusuutlikkus ning edendatakse taastuvenergia kasutust – selleks paigaldatakse päikesepaneelid. Ümberehituse tulemusel paranevad hoone energiatõhususe näitajad umbes kolm korda. Projekti elluviimine aitab luua tänapäevased õppetingimused. 
 
Rannu koolihoone ehitati 1968. aastal. Hoone erinevaid osi (küttesüsteem, põrandad, välisseinad jms) on varasematel aastatel küll uuendatud, kuid kuna hoonel on kehv soojustus ja vana küttesüsteem (maja köetakse põlevkiviõli katlaga), siis on hoone ülalpidamiskulud suured.
 
Projekti kaasrahastab Riigi Tugiteenuste Keskus 576 000 euroga.